Lampekappen beschilderd met acryl in abstracte stijl. Zeer sfeervol als de lamp brand en overdag een kunstwerkje. Hoogte 32 cm., Middellijn 35 cm. bovenkant en onderkant middellijn 40 cm. Binnenkort meer en in verschillende maten, dus houd de site in de gaten. Heeft u zelf een lampenkap die u beschilderd wilt hebben, neem dan contact op met Ans Duin

uit 2018 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Japanese landscape

2019

Langwerpige lampekap op een oud koperen onderstel met een voorstelling van een japans landschap, zowel op voor als achterkant verschillend. Op de foto brandend te zien. Kap 40 x 20 cm. Hoogte incl. voet ongeveer 50 cm. Heeft u ook een lampekap die u beschilderd wilt hebben met bloemen of landschap, neem dan svp contact met mij op om e.e.a. te bespreken. (La.)

Trekhanglamp melkglas

2019

Een z.g.a. nieuwe hangtreklamp met mat grijzig glas. Mooi exemplaar. Kan op verzoek beschilderd worden, echter is ook zo te koop voor een leuk laag prijsje.    Aangeboden prijs is zonder beschildering, dus zoals op de foto getoond, maten geschat, kom ik nog op terug. Object moet ogehaald worden.

Lampekap abstract

2018

Grote hanglampekap beschilderd met acryl op doek in de kleuren rood, mosgroen, donkergroen, geel in abstracte vorm. Overdag een mooi kunstwerkje en als hij brandt zeer sfeervol licht. Middellijn 35 cm., onderkant 40 cm., hoogte 32 cm.  Op verzoek kunnen meerdere foto's verstuurd worden! Binnenkort meer nieuwe kappen beschilderd, dus houd de site in de gaten. Door de leuke lage prijsjes misschien ook een idee voor een cadeautje? Wilt u ook een lampekap op deze wijze geschilderd hebben, neem dan vrijblijvend contact op.

Lampekap Amsterdam

2018

Leuke lampekap met Amsterdamse grachtenhuisjes er op geschilderd. Hoogte kap 29 cm., doorsnee 20 cm. Iedere lampekap is uniek.  Gratis houten voet. Stuur mailtje voor meer foto's bij interesse., geschikt voor op buro, kastplank of ander hoekje wat opgefleurd kan worden.Houten onderstel. Wilt u ook zo'n kap met amsterdamse huisjes, mail mij s.v.p. voor info.U kunt ook zelf een kap aanleveren, mag een gebruikte zijn als de stof maar effen is. Verkocht.

Lampekap goud/brons

2018

Leuke lampenkap pasteus beschilderd met acrylic in de kleuren brons en goud op het doek. Zeer mooi effect! boven middellijn 18 cm., onderkant middellijn 24 cm., hoogte 17 cm. Leuk laag geprijsd. Iedere lampenkap is uniek!