Galerie

Schilderijen geprint op kussens met een geweldig effect!

uit 2021 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Early morning

Early morning

2021

Early morning, een prachtig landschap geschilderd door Ans Duin en nu bedrukt op kussens. De maat 45 x 65 cm. De kussens zijn van polyester en de voor en achterkant zijn verschillend. De voorzijde is met de afbeelding van Early morning en de achterzijde is een donkere effen grijze kleur.

Flowers in the morninglight

Flowers in the morninglight

2021

Flowers in the morninglight. Een prachtig schilderij van een landschap met kleurrijke bloemen en nu bedrukt op een prachtig kussen. Maat 45 x 45 cm. De stof is van poyester , de voorzijde met het kleurrijke landschap en de achterzijde is effen in een donkere effen grijze kleur. 

Let your love flow..

Let your love flow..

2021

Kussens kun je nooit genoeg hebben. Kijk dit mooie kussen "Let your love flow", in de maat 45 x 65 cm. Een beauty op uw bank en zal uw gasten verbazen waar u dit kleurrijke kussen vandaan hebt. Stof polyester, voorzijde de bedrukking van het schilderij, achterzijde in een donkkere effen grijze kleur.

Lupines

Lupines

2021

Een veld met lupines op een kleurrijke achhtergrond, geprint op een kussen.De kussens zijn van polyester, de voorzijde met het ontwerp van Ans Duin en de achterzijde is een donkere effen grijze kleur. De maat is 45 x 65 cm. Verzending als pakket of op te halen.

Summerfeeling.

Summerfeeling.

2021

Een kleurrijk landschap met bloemen in abstracte vorm, een echte eyecatcher op je bank of loungeset. De kussens zijn van polyester en voor en achterkant zijn verschillend. De voorzijde is met het bloemrijke ontwerp van Ans Duin en de achterzijde is een donkere effen grijze kleur. De maat van het kussen is 45 x 65 cm. 

The smell of lavender

The smell of lavender

2021

The smell of lavender, een schilderij in purple kleuren van een landschap met lavendel, geabstraheerd geschilderd met het mes. Hiervan is een bedrukking gemaakt op kussens in deze geweldige kleuren. Bij uitstek geschikt in een modern interieur, echte eyecatcher. Maat 45 x 65 cm. Stofkwaliteit polyester, voorzijde de bedrukking van het schilderij en de achterzijde in een donkere effen grijze kleur.