Galerie

In samenwerking met MondiArt.com breng ik nu ook karpetten uit waarop mijn bloemen en/of landschappen geweven. De karpetten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn van polyamide en ze zijn getuft, tevens slijtvast en hebben een lange levensduur. Bij een order wordt het bestelde karpet per stuk geproduceerd. Unieke stukken!

uit 2019 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Morning fun

Morning fun

2021

Morning Fun, landschap geschilderd door Ans Duin, professioneel gefotografeerd bij Mondiart.com en wordt ook professioneel geproduceerd door hen na uw bestelling. U koopt dus een uniek carpet in prachtige kleuren. Kwaliteit polyamide en getuft, slijtvast en heeft een lange levensduur. Wow, kunst op uw vloer!

Pink sky

Pink sky

2021

Een carpet waarop een landschap met lavendel is vervaaardigd. Ans Duin schilderde dit landschap en dit is nu te bestellen als carpet in de maat 160 x 230 cm. Na uw bestelling wordt het carpet met een kwaliteit in polyamide, getuuft, slijtvast en lange levensduur, voor U geproduceerd. U koopt dus een uniek waardevol item.

Goodmorning flowers

Goodmorning flowers

2020

Good morning flowers is een schilderij hetwelk professioneel gefotografeerd is en daarna gefabriceerd wordt door Mondiart.com. Na uw bestelling wordt dit doorgegeven aan Mondiart en gaan zij voor u aan de slag. U krijgt dus een uniek tapijt.Hoogwaardige kwaliteit carpet, polyamide en getuft. Slijtvast en zeer lange levensduur.

Purple sky

Purple sky

2020

Een prachtig landschap geschilderd door Ans Duin. Professioneel gefotografeerd bij MondiArt.com en wordt na bestelling door hen gefabriceerd. Elk carpet is uniek .Hoogwaardige kwaliteit carpet, polyamide en getuft. Slijtvast en zeer lange levensduur. 

For the love of the flowers

For the love of the flowers

2019

For the love of the flowers, geschilderd door Ans Duin en nu ook te bestellen als tapijt/carpet in perfecte kwaliteit. Zodra u besteld heeft wordt het tapijt in produktie genomen door Mondiart.com. U wordt op de hoogte gehouden van het produktieproces. U koopt een uniek produkt! Hoogwaardige kwaliteit carpet, polyamide en getuft. Slijtvast en zeer lange levensduur.